Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

automotopaint_logo_site2Ιστορία φανοβαφείου

Η επιχείρηση Automotopaint – Παναγιωτάρας Βασίλειος δημιουργήθηκε το 2008. Το φανοβαφείο μας, κρατώντας την οικογενειακή παράδοση, στον τομέα των αυτοκινήτων και των δικύκλων, προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε λογικές τιμές.

Ο Βασίλης Παναγιωτάρας

Αν και η επιχείρηση Παναγιωτάρας Βασίλειος Automotopaint, είναι σχετικά νέα στον χώρο, ο Παναγιωτάρας Βασίλειος ξεκίνησε την ενασχόλησή του στον τομέα της φανοβαφής το 1999, μαθαίνοντας το επάγγελμα δίπλα στον πατέρα του. Εργάστηκε στην επιχείρηση Παναγιωτάρας Όθωνας, στον Άγιο Δημήτριο και μετά την συνταξιοδότησή του πατέρα του, το 2007, ξεκίνησε την δική του επιχείρηση κρατώντας την οικογενειακή παράδοση και την αγάπη προς την τέχνη.

Εξειδίκευση

Πάντοτε ενημερωμένος ως προς τις καινούργιες τεχνικές παρακολουθώντας τα απαραίτητα σεμινάρια και πάντοτε σε συνεχή επαφή με την εταιρεία χρωμάτων που συνεργάζεται ως προς τα καινούργια υλικά, είναι ένας από τους πιό καταξιωμένους τεχνίτες στον χώρο.

Υπηρεσίες

Σε ένα σχετικά εύκολο και προσβάσιμο σημείο στον Δήμο της Δάφνης κοντά στην γυμναστική ακαδημία, μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να μας γνωρίσετε και να σας συμβουλεύσουμε ανάλογα με το τι επιθυμείτε για το αυτοκίνητο σας και για το δίκυκλό σας.